O NAMA

     KK Pobednik 011, osnovan je 2007. godine u Beogradu. Klub je osnovan sa osnovnim ciljem da se bavi edukacijom i osposobljavanjem mlađih kategorija za košarkaški sport.

     Iznad tog cilja postoji i još jedan u suštini osnovni, a to je pedagoška dimenzija sporta, i uticaj sporta na formiranje mladih ličnosti, cilj koji se izdvaja iznad svih ostalih, jer je košarka u svojoj suštini, kao kolektivni sport, ogroman faktor na razvijanju socijalizacije dece i normalnom odrastanju.

     Sedište kluba je Novi Beograd, a klub je organizovan tako da se takmiči u svim ligama na nivou Košarkaškog saveza Beograda, kao i na višim nivoima ukolko dođe do plasmana na ta takmičenja.

     Kroz naš klub je u toku ovih 15 godina, prošlo mnogo dece, i možemo reći da smo ponosni, na uspehe te dece, kako na sportskom, tako i na profesionalnom planu.

     Trenutno treninge održavamo u Osnovnim školama „Radoje Domanović“, i „Ratko Mitrović“, koje se nalaze na Novom Beogradu, u blokovima 28 i 38.

     Sve informacije o nama možete pronaći na sajtu, kao i na Facebook, Instagram i Youtube kanalu, kao i u direktnom kontaktu sa rukovodstvom kluba i trenerima.

 

 

      KK POBEDNIK 011, STUDENTSKA 23, 11070 NOVI BEOGRAD

      www.kkpobednik011.rs